Fieëst in de Poort van Limburg

(Foto’s/video) Zaterdag begon het ‘Fieëst oppe Mêrrentj’, maar dan in de Poort van Limburg. Dit in verband met de slechte weersvoorspellingen.

Nadat de Rogstaekers zaterdagmiddag plan B uit de kast hadden getrokken moesten ze in enkele uren tijd de Poort van Limburg in orde maken. Samen met de vrijwilligers werd een lege Poort van Limburg omgetoverd tot feestzaal waar de vastelaovendj-vierders zaterdagavond droog konden genieten van livemuziek van Plat Wieërs & De Bènt.

Honderden vastelaovendj-vierders hadden de weg naar de Poort van Limburg gevonden. Het was op ten duur zo druk, dat er een wachtij ontstond bij de ingang. Al met al slaagde plan B en genoten de mensen van een avond vol gezelligheid. Bekijk een sfeerimpressie.

Video via Youtube

https://youtu.be/gCw3BtD16fE