Het scouting onderwater avontuur

Nederweert – Tussen de 7 en 11 jaar en zin in een spannend onderwater avontuur? Kom op zaterdag 8 februari as. van 9.30 tot 13.00 uur, samen met de welpen en dolfijnen de code kraken en open de schat! Meld je gratis aan voor dit onderwater avontuur door een mail te sturen met je naam en leeftijd naar [email protected] of [email protected] De locatie van dit avontuur is Steer 3a in Nederweert (onderaan de haven).

Het onderwater avontuur wordt georganiseerd door de dolfijnen van (water)Scouting Nederweert en de welpen van Scouting St. Job Leuken-Weert. Dit zijn 2 groepen die jongens en meiden tussen de 7 en 11 jaar iedere week een ander avontuur bieden waarbij al spelend, aardig wat over de wereld van alledag wordt geleerd. Je doet spellen, wedstrijden en speurtochten gaat bijvoorbeeld kamperen of een vuurtje maken en doet daarbij zoveel mogelijk zelf!

Dolfijnen (water)Scouting Nederweert

De dolfijnen spelen op, in en aan het water, daarom is het vanzelfsprekend dat zwemdiploma A bij de dolfijnen vereist is. Ze combineren het leuke van land en het spannende van water in gave activiteiten. Naast knopen en kanoën leer je zelfs al de eerste basisregels voor het zeilen. Dit alles wordt verwerkt in veel verschillende soorten spellen. Dolfijnen dragen een blauwe blouse.
Website: https://scoutingnederweert.nl – E-mail: [email protected]

Welpen Scouting St. Job Leuken-Weert

De welpen zijn een gemengde groep (voorheen welpen en kabouters). welpen spelen naar aanleiding van het verhaal “Het Jungleboek”: dat wordt verkleden en schminken… maar ook pionieren en tochten door de natuur komen aan bod. Welpen dragen een groene blouse.
Website: http://www.scoutingsintjob.nl – E-mail: [email protected]

Lijkt je (water)Scouting leuk maar kun je er niet bij zijn op 8 februari? Je kan de e-mailadressen gebruiken om vrijblijvend bij de welpen of dolfijnen vier keer gratis te komen kijken. Stuur een mailtje en geef de datum door waarop je wil komen kijken, zodat de leiding weet dat je mee komt doen.