Jan van Doorn 5 x 11 jaar bij Vêrkusköp

Algemeen Human interest Vastelaovendj Weert Reageer 1 min. leestijd

In een uitverkocht Buurthuis Moesel is tijdens de Gala Bonte Avond op zaterdagavond 1 februari, Jan van Doorn gehuldigd als 5×11 jarig lid van V.V. de Vêrkusköp. Zelfs de Bond van Carnavalsverenigingen in Limburg (B.C.L.) was naar Weert-Zuid afgereisd om bij deze bijzondere mijlpaal aanwezig te zijn.

Het is voor de eerste keer in het 61-jarig bestaan van V.V. de Vêrkusköp dat een lid een 5×11 jarig jubileum viert. Jan was in de beginjaren zowel secretaris als penningmeester. Ook heeft hij jaren lang in de Raad van Elf gezeten.

Jan is voor het grote publiek vooral bekend als bouwer en tractorchauffeur van de grote prinsenwagen, wat hij al doet sinds het begin van de familieoptocht van Weert-Zuid. Ook zit Jan bij alle Vastelaovundj activiteiten, waarbij een entreekaartje nodig is, aan de deur van het buurthuis.

Als blijk van waardering is Jan onderscheiden met een speciale 5×11 oorkonde en kreeg hij een speciale jubileum steek uitgereikt met unieke gouden details.
[nggallery id=’8943′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie