Verkeershinder Laar vanwege reparatie

Maandagochtend 10 februari vanaf 7.30 uur start Enexis met graafwerkzaamheden op de Laarderweg ter hoogte van de Schonkenstraat.

De werkzaamheden zijn noodzakelijk om een reparatie uit te kunnen voeren. Hiervoor moet de straat worden open gebroken. Een rijbaan van de Laarderweg wordt afgesloten. Het verkeer wordt door middel van tijdelijke verkeerslichten. De Schonkenstraat wordt aan de zijde Laarderweg helemaal afgesloten.

Het betreft een reparatie aan het elektriciteitsnet. Een deel van Laar werd zaterdag op zondagnacht getroffen door een stroomstoring. Deze storing duurde circa 2 uur. Nu moet de definitieve oplossing worden uitgevoerd.

Naar verwachting duren de werkzaamheden tot dinsdag 11 februari 19.00 uur. Om, met name in de ochtend- en avondspits, drukte bij de tijdelijke verkeerslichten te voorkomen wordt geadviseerd om een andere route te kiezen. Je kan het beste via de Rietstraat / Eindhovenseweg rijden.