Reünie Soundcontrol in beeld

(Foto’s) Zo’n 400 liefhebbers van trance-classixs en hardtrance genoten afgelopen zaterdag van de Soundcontrol reünie in de Poort van Limburg.

In het begin van de zero’s heeft er een roemruchte reeks dance-events plaatsgevonden in voormalig discotheek Grand Madeira te Nederweert. Destijds hebben er flink wat grote namen van weleer op de planken gestaan. Namen waaronder Johan Gielen, Showtek, Vato Gonzales, Klubbheads, José & G-spott zijn voor de liefhebbers geen onbekenden. Met aanvulling van het lokale dj-talent uit de regio zijn er legendarische avonden beleefd in een bomvolle zaal, onder de naam Soundcontrol. Zaterdag kwamen de bekende muzikale klanken nog eens voorbij.

De sfeer zat er zichtbaar goed in. De dj line-up bestond o.a. uit DJ Francois (Zino/Atmoz), G-Bric (België – Tropicana), JeePee, Robin Rox, Vok & Ogre, DJohn, The Unforgiven, Al-B en Red Rebel. Niet alleen de dj’s zorgden voor een flashback, maar ook een traditionele ‘Grand Madeira mix van de week’ was te verkrijgen bij de bar.

Video via Youtube

https://youtu.be/FPM2u1S9VEs