Vlooienmarkt in Altweerterheide

Op zondag 16 februari organiseert de harmonie van het Heilig Hart weer haar jaarlijkse vlooienmarkt te Altweerterheide. Dit jaar ook weer op de locatie bij Grand Café-Zaal De Paol aan de Bocholterweg 136 in Altweerterheide.

Elk jaar wordt de markt op de zondag voor vastelaovendj gehouden en trekt vele bezoekers uit de verre omgeving. Deze vlooienmarkt staat bekend als een van de grotere markten die door een vereniging georganiseerd wordt en dit jaar voor de 46e keer. Al sinds jaar en dag staat deze markt bekent als gezellig en waar men nog kan handelen, maar vooral een koopje kan vinden, dit komt door de grote variëteit aan goederen die hier wordt aangeboden. Het aanbod aan goederen is dit jaar overweldigend.

De markt begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur en de entreeprijs bedraagt € 2,00 p/p. Wat heeft men dit jaar weer zoal in de aanbieding, naast de gebruikelijke goederen zoals speelgoed, glaswerk, porselein en huishoudartikelen zijn ook de kleine meubelen weer volop aanwezig. Ook de boeken en vooral de LP’s en CD-singles zijn dit jaar ruim voorradig.

De opbrengst komt ook dit jaar weer geheel ten goede aan het instrumentenfonds van de harmonie en voor de opleiding van de jeugdleden. De harmonie heeft vele jeugdleden en om die allen van een blaasinstrument te voorzien kost zeer veel geld en daarvoor alleen al kunnen ze alle steun hard gebruiken. Dus kom zondag 16 februari naar de De Paol en steun de harmonie.