Aangepaste dienstregeling bussen

Plaats een reactie

Update – Vanaf woensdag 18 maart rijden de bussen van Arriva in Limburg een aangepaste dienstregeling. Ook Hermes (BRAVO!) komt een dag lag later met een aangepaste dienstregeling.

Vanwege het coronavirus heeft het RIVM diverse maatregelen getroffen. Als gevolg hiervan ziet Arriva zich genoodzaakt, tot nadere berichtgeving, een aantal aanpassingen door te voeren in haar dienstregeling. In verband met de richtlijnen van het RIVM hebben zij momenteel minder personeel én minder reizigers.

De aangepaste dienstregeling is gelijk aan de dienstregeling zoals deze tijdens reguliere vakantieperiodes geldig is. Dat betekent dat de schoollijnen (de lijnen met een 600-nummer zoals b.v. lijn 621) vervallen. Op deze manier bieden ze reizigers toch een betrouwbare dienstregeling gedurende de hele dag én op alle dagen van de week. Dit geldt ook voor de grensoverschrijdende buslijnen van Arriva.

Buurtbuslijnen

Vanaf 16 maart ziet Arriva dat het aanbod van de buurtbuslijnen in Limburg afneemt. Vanaf donderdag 19 maart rijden er geen buurtbuslijnen meer.

Meer info?

Voor meer informatie over de aangepaste dienstregeling verwijzen we je naar de website www.arriva.nl/corona.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie