Applaus voor helden in de zorg

112 Algemeen Corona Uitgelicht Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s/video) Voor de hoofdingang van het ziekenhuis in Weert was dinsdagavond stipt om 20.00 uur applaus te horen.

Weertenaren hadden zich op het parkeerdek verzameld om het personeel van het SJG een hart onder de riem te steken tijdens deze corona-crisis. Het applaus was tevens bedoeld voor alle andere zorgverleners die zich momenteel keihard werken om de medemens te helpen, ‘de helden in zorg’ wordt het landelijk genoemd.

Het applaus was dan ook een landelijk initiatief. Niet alleen in Weert werd geklapt, maar op heel veel andere plaatsen in Nederland. Het is een hart onder riem steken voor de zorg die ze al hebben geleverd en dat nog geleverd moet gaan worden.

Video via Youtube

https://youtu.be/5v2YGn4jzEA

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie