Voorbereidingen Bospop gaan door

Nu Nederland in de ban is van het coronavirus en alle evenementen tot 1 juno zijn verboden komen ook bij Bospop veel vragen binnen of het evenement wel of niet doorgaat komende zomer.

Bospop staat natuurlijk pas ruim daarna gepland op 10, 11 & 12 juli. Op dit moment gaat de organisatie er daarom vanuit dat de 40ste editie van Bospop gewoon door gaat, de voorbereidingen zijn dan ook in volle gang.

De veiligheid van de bezoekers, artiesten en medewerkers staat echter op de eerste plaats, benadrukt de organisatie via Facebook. Aangezien de situatie dagelijks verandert, zullen ze tot half mei geen andere beslissing nemen. Dat kan natuurlijk tussentijds wijzigen als de overheid anders beslist.

Als er ontwikkelingen zijn die invloed hebben op Bospop, laten ze dat direct via hun site www.bospop.nl en social media kanalen weten.

X