“Trots op saamhorigheid”

Algemeen Corona Weert 7 reacties 1 min. leestijd

(Video) Loco-burgemeester Geert Gabriëls spreekt via een video-boodschap de Weertenaren toe met betrekking tot het coronavirus.

In deze boodschap geeft hij aan trots te zijn op de saamhorigheid van de Weertenaren. Ook geeft hij aan dat de gemeente Weert klaar staat om te helpen. Wethouder Sterk staat dagelijks in contact met het St. Jans Gasthuis. In het ziekenhuis werken de mensen dag en nacht om de zorg te kunnen bieden aan diegenen die het hard nodig hebben. Ook staat men in contact met kinderopvang- en onderwijsorganisaties. Ook heeft men oog voor de ondernemers die het zwaar hebben op dit moment.

De loco-burgemeester geeft aan dat dankzij de corona-hulplijn van Punt Welzijn mooie initiatieven ontstaan zijn. En daar is hij erg trots op. Hij sluit de boodschap af met “Wieërt, bedanktj en sterkdje”.

Video via Youtube

https://youtu.be/lrXV-HsmCVI

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
7 reacties