Open Roeidag op zondag 22 maart

Zondag 22 maart aanstaande biedt Roeivereniging Weert weer de mogelijkheid om op een laagdrempelige en ontspannen manier kennis te maken met de roeisport. Naast roeien kun je ook een kijkje nemen in het botenhuis en eens op een roei-ergometer stappen.

De enthousiaste leden staan vanaf 11.00 tot 16.00 uur klaar om je rond te leiden en met je het water op te gaan. Je kunt dan meteen ervaren hoe het is om zelf te roeien en vooral te genieten van de charme van het sporten in de vrije natuur. Roeien is een sport voor alle leeftijden, die zowel op recreatief als op competitief niveau beoefend kan worden.

Roeivereniging Weert is de afgelopen zes jaar uitgegroeid tot een volwaardige roeivereniging, waar boten, faciliteiten en ondersteuning aanwezig is voor beginnende roeiers, tot (voormalig) jeugd- of wedstrijdroeiers. Weert beschikt met de Zuid Willemsvaart over perfect roeiwater waarop het hele jaar door geroeid kan worden.

Ga jij de uitdaging aan? Kom langs en roei mee! Kun je de 22ste niet? Meld je dan gerust aan voor een andere datum bij [email protected]

Kijk ook op www.RV-weert.nl en op hun Facebook pagina.