Auto botst tegen boom op Geuzendijk

(Foto’s/video) De hulpdiensten zijn maandag rond 17.15 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Geuzendijk in Weert.

Op de weg tussen Budel en Weert was een auto bij de S-bocht van de weg geraakt tegen een boom gebotst. De auto kwam aan de andere kant van de weg tot stilstand. De bestuurder van de auto raakte lichtgewond. Hij is ter plaatse nagekeken in een ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij werd opgevangen door familieleden.

De auto raakte zwaar beschadigd en moest worden afgesleept door een berger. De brandweer kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen. Er lag olie op de weg en met speciaal reinigingsmiddel maakte de brandweer de weg schoon.

Het verkeer ondervond enige hinder van het ongeval. De weg moest tijdelijk dicht tijdens de bergingswerkzaamheden.

Video via Youtube

https://youtu.be/Ps6BYb1Ttwg