SUN Weert en Stadslab0495 geopend

Update 11.12u – (Foto’s) In Cwartier 101 en 102 zijn sinds begin dit jaar SUN Weert (Stichting Urgente Noden), Stadslab0495 en de cultuurmakelaar gevestigd. In de toekomst zal ook de popcoördinator hier vaker te vinden zijn. Maandag is de multifunctionele ruimte geopend door wethouder Gabriëls en Van den Heuvel.

SUN Weert

SUN verstrekt giften aan mensen in acute financiële nood: een relatief klein bedrag kan het verschil betekenen tussen een uitzichtloze situatie en nieuw perspectief met de moed om door te gaan.

Stadslab0495

Cultuurmakelaar Robin Moonen werkt aan het versterken en verenigen van de Weerter cultuursector. Als projectleider van Stadslab0495 schakelt zij de hulp van de cultuursector in om verschillende vraagstukken op creatieve wijze aan te vliegen.

Sander Hoeben ondersteunt als popcoördinator van Weert de popmuziek en stimuleert nieuwe ideeën en samenwerking op dit gebied.

Opening

Op maandag 2 maart werd de multifunctionele ruimte geopend door wethouder Gabriëls en wethouder Van den Heuvel. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er kennis gemaakt.

Voor SUN Weert was er nog een extra verrassing. Zij kregen van SamenFonds 0495 een cheque t.w.v. 5000 euro uitgereikt. Met dit startkapitaal kan SUN de eerste mensen gaan helpen.

Meer informatie:
> https://sunweert.nl/
> https://www.facebook.com/tlabvanweert/

[nggallery id=’9078′]