Stand van zaken SJG: landingsplaats

Algemeen Corona Informatie Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto: Archieffoto WdG

Bij het ziekenhuis in Weert vinden nog elke dag omvangrijke veranderingen plaatst. Dit om zo goed mogelijke zorg te kunnen bieden aan coronapatiënten. Vandaag werd bekend gemaakt dat er een helikopterlandingsplaats is ingericht en dat de huisartsenpost is verhuisd.

Transport patiënten

De overplaatsingen van Limburgse en Brabantse IC-patiënten naar ziekenhuizen boven de rivieren wordt goed opgepakt. Afgelopen weekend zijn 4 IC-patiënten van SJG Weert overgeplaatst naar het Martini ziekenhuis in Groningen.

Naast het vervoer van (IC-) patiënten m.b.v. ambulances zal vanaf morgen 24 maart ook vervoer via een traumahelikopter ingezet worden. Voor het landen gebruikt de traumahelikopter het achterste gedeelte van het parkeerdek dat daarvoor is afgezet. Het blijft mogelijk om auto’s te parkeren op het bovendek.

Huisartsenpost tijdelijk verhuisd

De Huisartsenpost (HAP) is tijdelijk verhuisd naar hun voormalige locatie aan de Vogelsbleek tegenover het ziekenhuis. De HAP is telefonisch bereikbaar via het gebruikelijke nummer: 0495 – 677 677

Toegangscontrole ziekenhuis

De afdeling Receptie en Beveiliging bevraagd sinds vandaag alle bezoekers/patiënten bij de toegang van het ziekenhuis naar hun reden van komst. Personen die geen afspraak hebben binnen het ziekenhuis of geen anderszins geldende reden hebben (b.v. uitzondering op bezoekersregeling) worden niet toegelaten. Dit alles om te voorkomen dat bezoekers zonder geldige reden het ziekenhuis betreden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie