Zoekactie naar vrouw duurt voort

(Foto’s/video) Sinds afgelopen donderdag wordt in Weert een 48-jarige vrouw vermist. De zoektocht naar de vrouw duurt nog altijd voort.

De afgelopen dagen werd in de Zuid-Willemsvaart gezocht door middel van sonarboten van de brandweer en politie. Ook op straat werd gezocht en er werden meerdere Burgernet-berichten verstuurd.

Vandaag werden er honden van Stichting Mantrailing-Limburg in het IJzeren Man gebied gezocht. Een deel van het IJzeren Man gebied werd afgezet met lint zodat de honden ongestoord hun werk konden doen. Tijdens de zoektocht kwam men uit bij het water van ‘de kleine IJzeren Man’. Afzonderlijk van elkaar sloegen de honden op dezelfde locatie aan.

Er werd vervolgens besloten om een beroep te doen op het duikteam van de brandweer. De duikers doorzochten het meer, maar helaas zonder resultaat.

Signalement

– Blanke huidskleur
– 1.70 meter lang
– slank postuur
– donkerbruine/zwarte krullende haren, vermoedelijk in een knot dragend.

De vrouw is vermoedelijk gekleed in een zwarte pyjama en draagt vermoedelijk de jas en schoenen zoals op de foto te zien: https://www.weertdegekste.nl/2020/03/politie-verspreidt-foto-van-vermiste-vrouw/.

Vandaag wordt de zoekactie voortgezet. Mocht je meer informatie hebben over de vermiste vrouw? Bel dan met de politie via 0900-8844 of bij spoed 112.

Video via Youtube

https://youtu.be/feRLFoqhJ5U

[nggallery id=’9136′]