Triagetent SJG in gebruik genomen

Sinds vanmiddag (24 maart) heeft het SJG Weert de triagetent aan de achterzijde van het ziekenhuis in gebruik (zijde Boerhaavestraat) genomen.

Dit betekent dat alle patiënten van de Spoedeisende Hulp zich vanaf dat moment dienen te melden bij de triagetent. Zij kunnen vanaf dat moment géén gebruik meer maken van de ingang van de Spoedpost aan de voorzijde van het ziekenhuis (zijde Vogelsbleek).

In de triagetent wordt meteen gescreend of patiënten mogelijk besmet zijn met het coronavirus en wie niet. Dit is nodig om deze patiëntenstromen in het ziekenhuis zo snel mogelijk te scheiden. Dit is van groot belang om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Let op: voor een bezoek aan de Spoedeisende Hulp heb je een verwijzing van jouw huisarts nodig. Kom dus niet rechtstreeks naar het ziekenhuis, maar neem eerst contact op met jouw huisarts.