Zondag open dag De Borgh Budel

Algemeen Cranendonck Regio Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto door: Frank van Mierlo

Budel – Veel inwoners van Cranendonck zijn er al eens binnen geweest. Wie was er nu niet nieuwsgierig naar dat nieuwe culturele hart van Budel? Maar toch, het moet ook een keer écht gevierd worden! En dat gaat gebeurt dit weekend. Zondag is iedereen tussen 13.00 en 16.00 uur welkom!

Dan zijn alle gebruikers van De Borgh (zo’n zestig verenigingen, stichtingen, instellingen en sportclubs) aanwezig met demonstraties, voorstellingen, muzikale intermezzo’s en heel veel informatie. Ieder krijgt dan de gelegenheid om zijn eigen club te promoten dus er zullen ongetwijfeld heel veel info-stands staan.

Er zijn mini-concertjes door EMM en het Budels Gemengd Koor; Soulex laat van zich horen; kom je rare typetjes tegen dan zijn ze waarschijnlijk van de Budelse Comedie; in de nieuwe bieb (ga kijken als u hem nog niet gezien hebt!) zijn allerlei leuke activiteiten en hoor je ergens countrymuziek dan staan de Jolly Jumpers daar te linedancen, enzovoort…. En natuurlijk is er een hapje en een drankje.

En behalve de bieb, ga zeker ook de rest van dit prachtige gebouw eens bekijken. Wat te denken van de Prowisezaal of de vergaderruimtes met namen als Janzona, Zeldenrust en Nooitgedacht! Jawel, genoemd naar de Budelse molens.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie