16 auto’s vernield in Cranendonck

112 Algemeen Cranendonck Regio 2 reacties 1 min. leestijd
Ingestuurde foto: schade bij een van de betrokken auto's

Cranendonck – In één maand tijd zijn in de gemeente Cranendonck bij 16 auto’s vernield en/of is er ingebroken, dat meldt de politie zaterdagavond via Instagram.

De vernielingen hebben plaatsgevonden in o.a. Budel en Maarheeze. Volgens de politie is het NS-station in Maarheeze de ‘hotspot’. Met name inbouw navigatiesystemen zijn in trek. De gedupeerde mensen zijn boos en hopen dat de ellende snel stopt. Ze vragen net als de politie getuigen dringend zich te melden. Er is inmiddels al voor duizenden euro’s schade aangericht.

Zie je iets verdachts? Maak foto’s, noteer kentekens, bel 112 en maak gebruik van de buurtpreventie Whatsapp. Heb je informatie over de eerder gepleegde vernielingen / inbraken? Bel dan 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties