Automobilist richt ravage aan

112 Algemeen Brandweer Weert Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s/video) Op de Ringbaan-Noord in Weert heeft in de nacht van maandag op dinsdag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een bestuurder van een auto had ter hoogte van de Wiekendreef bij Molenakker een flinke ravage aangericht.

De auto, komende uit de richting van de turborotonde, was van de weg geraakt en tegen twee verkeerslichten gebotst. Door de klap verloor de auto het motorblok dat enkele tientallen meters verderop tot stilstand kwam. De auto kwam op de andere weghelft tot stilstand. De snelheidsmeter was bij 130 km/u blijven hangen.

Wonder boven wonder kon de bestuurder op eigen kracht het wrak verlaten. Hij is ter plaatse nagekeken en vervolgens in het bijzijn van de politie naar het ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk was de bestuurder onder invloed van verdovende middelen. Ook werden in zijn voertuig diverse verdachte goederen aangetroffen. De politie onderzoekt of het om verdovende middelen gaat.

De brandweer assisteerde bij het reinigen van het wegdek. De auto is afgesleept door een berger.

Video via Youtube

https://youtu.be/KM_hMQC4qQ8

[nggallery id=’9176′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie