Er komen steeds meer positieve berichten naar buiten. De maatregelen in Nederland lijken effect te hebben en gelukkig zijn er ook steeds meer coronapatiënten aan de beterende hand.

Een van deze coronapatiënten, de 53-jarige Michel doet samen met zijn vriendin Simone zijn verhaal via de website van het SJG. Hij werd opgenomen vanwege corona en werd behandeld in het Weerter ziekenhuis.

In acht dagen tijd ging Michel van den Akker uit Weert van topfit naar doodziek. Nu het coronavirus is verdreven en de weg omhoog langzaam is ingezet, wil hij graag zijn dankbaarheid betuigen aan de artsen en verpleegkundigen van SJG Weert. “Het is ongekend met hoeveel rust en menselijke warmte zij in deze crisis hun professionele werk doen. Dat heeft mij er doorheen gesleept.”

Lees het hele verhaal via het SJG: https://sjgweert.nl/home/nieuws/coronavirus-leidde-voor-doodzieke-michel-53-tot-opname-in-sjg-weert