Blijf thuis met WeertFM

Plaats een reactie
Foto: Studio WeertFM (archieffoto)

WeertFM vindt het, zeker in deze tijd, belangrijk om jou thuis te voorzien van de beste muziek en informatie uit het Weerterland. Om de verveling tegen te gaan zenden we een groot aantal speciale programma’s uit op WeertFM TV. Dit paasweekend hebben ze alvast de volgende uitzendingen voor je.

Paasmis

Zondag 12 april wordt de eucharistieviering vanuit de kerk in Ospel live op WeertFM TV uitgezonden vanaf 10.00 uur.

Katrien op bezeuk

Normaal hoor je ‘Katrien op bezeuk’ iedere zondag van 13.00 tot 14.00 uur live op WeertFM radio. Paaszondag kun je Katrien en Jan ook live achter de microfoon zien zitten via WeertFM TV. Het programma op TV duurt zelfs een uur langer! Bel tijdens de uitzending met Katrien, 0495-450505, en vraag jouw verzoekplaat aan.

De grote thuis voor de buis partyquiz

Kijk tweede paasdag naar WeertFM TV voor de grote thuis voor de buis partyquiz. Speel mee vanaf de bank met het hele gezin via je tablet of telefoon. De quiz begint om 19.00 uur. Aanmelden om mee te spelen kan tot maandag 13 april 17.00 uur, via https://www.thuisvdbuis.nl/weert.

Het Weerterland komt naar jou toe

Iedereen wordt gevraagd zoveel mogelijk binnen te blijven. Hierdoor mis je een groot deel van het buitenleven, zeker nu het zo’n mooi weer is. WeertFM brengt het buitenleven daarom naar binnen! Elke dag van 11:00 tot 18:00 uur zie je de mooiste natuurbeelden uit het Weerterland op WeertFM TV. Houd onze social media kanalen in de gaten voor meer speciale uitzendingen!

Het televisiekanaal van WeertFM vind je op kanaal 40 (Ziggo Weert), kanaal 36 (Ziggo Nederweert), op 1417 (KPN) en 2064 (overige aanbieders). Luisteren doe je via Weertfm.nl of op je radio: FM 107.5 en 97.0, KPN 1117, Ziggo 915, overige providers 3068. Facebook: facebook.com/weertfm.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie