McDonald’s in Nederweert breidt uit

Nederweert – (Foto’s) McDonald’s in Nederweert maakt van de nood een deugd. Nu horecagelegenheden moeten sluiten vanwege de coronacrisis heeft de franchisenemer van het restaurant besloten om de zaak rigoureus te verbouwen.

Het restaurantgedeelte wordt uitgebreid met 139 vierkante meter. De werkzaamheden stonden eerst gepland voor 29 mei 2020, maar zijn vervroegd van start gegaan nu de horecagelegenheden met verblijfsruimte in Nederland verplicht moeten sluiten vanwege de coronacrisis. De McDrive is overigens gewoon open van 10.00 tot 01.00 uur.

De afgelopen weken hebben de sloopwerkzaamheden plaatsgevonden. De gevels van het restaurantdeel zijn helemaal verwijderd. Inmiddels is men begonnen met de uitbreiding en opbouw. Na de verbouwing is de vloeroppervlakte van het restaurant groter en kan het restaurant meer gasten een plekje bieden.

McDonald’s in Nederweert blijft nog altijd populair. Eerder werd de McDrive al uitgebreid door er een ‘dubbele McDrive‘ van te maken. Ook werd het aantal parkeerplekken uitgebreid.

Bekijk de tekening (PDF)

https://iwdg.nl/2USY8gp