Dubbele Drive McDonald’s Nederweert

Nederweert – (Foto’s) De vestiging van McDonald’s in Nederweert heeft onlangs haar buitenterrein aangepast. De McDrive is uitgebreid en er zijn extra parkeerplaatsen aangelegd.

In 2017 werd het restaurant zelf verbouwd. Toen werd de bestelkiosk, waarbij je kan bestellen via een scherm, en de McCafé geïntroduceerd. Dit jaar was het buitenterrein aan de beurt. De McDonald’s in Nederweert heeft nu een ‘Side by Side Drivelane’. Met deze ‘dubbele’ McDrive kunnen twee auto’s tegelijkertijd bestellen. Het voordeel is dat de bestellingen sneller afgehandeld kunnen worden tijdens de piekuren.

Ook is een naastgelegen braakliggend terrein op de schop gegaan. Ten behoeve van de dubbele McDrive zijn er op het reeds bestaande parkeerterrein enkele plaatsen verdwenen, maar daar tegenover staat dat het braakliggende terrein is verhard zodat er zo’n 80 personenauto’s kunnen parkeren.

Met de aanpassingen blijft McDonald’s inspelen op de behoeften van haar gasten.