Nederweert – (Foto’s) De vestiging van McDonald’s in Nederweert heeft onlangs haar buitenterrein aangepast. De McDrive is uitgebreid en er zijn extra parkeerplaatsen aangelegd.

In 2017 werd het restaurant zelf verbouwd. Toen werd de bestelkiosk, waarbij je kan bestellen via een scherm, en de McCafé geïntroduceerd. Dit jaar was het buitenterrein aan de beurt. De McDonald’s in Nederweert heeft nu een ‘Side by Side Drivelane’. Met deze ‘dubbele’ McDrive kunnen twee auto’s tegelijkertijd bestellen. Het voordeel is dat de bestellingen sneller afgehandeld kunnen worden tijdens de piekuren.

Ook is een naastgelegen braakliggend terrein op de schop gegaan. Ten behoeve van de dubbele McDrive zijn er op het reeds bestaande parkeerterrein enkele plaatsen verdwenen, maar daar tegenover staat dat het braakliggende terrein is verhard zodat er zo’n 80 personenauto’s kunnen parkeren.

Met de aanpassingen blijft McDonald’s inspelen op de behoeften van haar gasten.

3 REACTIES

  1. Nu nog een systeem waardoor de medewerkers weten wie eerst was om te bestellen, dat gaat te vaak mis!

    Ps, wat heeft het eigenlijk voor zin, de vertraging zit altijd NA het bestellen..

  2. En as die verkes die daar gaan afhalen en later het afval uit de auto mieteren dit nu dan ook niet meer doen ziet het er in de omgeving ook beter uit!

  3. De vertraging zal nu dus nog erger worden doordat 2 rijen weer één rij wordt bij het betaal en afhaalraampje. Daarbij komt inderdaad nog bij, zoals u zelf al zegt, door de twee bestelrijen, ‘wie heeft wat besteld’.

Comments are closed.