Street art op stroomhuisje Vrakkerplein

(Foto’s) Het Vrakkerplein op Boshoven krijgt steeds meer vorm. Deze week is het stroomhuisje, aan de zijde Tobbersdijk voorzien van street art.

Het Vrakkerplein is een park in wording dat door de buurtbewoners zelf wordt gerealiseerd. Vrijwilligers steken bijna elke week de handen uit de mouwen om er een prachtig plein van te maken voor jong en oud. Voorheen stond op deze locatie een vestiging van de Odaschool. Nadat het pand was gesloopt was het lange tijd een kale vlakte.

Inmiddels krijgt het Vrakkerplein steeds meer vorm. Bomen zijn geplant, paden zijn aangelegd, de jeu-de-boulesbaan is aangelegd en vandaag is de kiosk afgerond. Sinds eergisteren is ook street art kunstenaar Pim Bens uit Eindhoven bezig om het stroomhuis te verfraaien. Al met al wordt het plein een steeds mooier hart van Boshoven.