Winkeldief gevloerd in supermarkt

112 Algemeen Weert 4 reacties 1 min. leestijd

Update 18.12u – (Foto’s) De politie moest zaterdag rond 17.00 in actie komen vanwege een hele vervelende klant in de Albert Heijn supermarkt aan de Dries in Weert.

In de supermarkt werd een winkeldief betrapt. Het personeel van de supermarkt heeft helaas al vele malen te maken gehad met lastige klanten. Nadeel voor deze lastige klanten is dat de personeelsleden door al deze ervaringen kordaat kunnen optreden en niet met zich laten sollen. Ze kregen bijstand van omstanders.

Toen de winkeldief het op een lopen zette werd hij gevloerd door een bezoeker van de supermarkt. Een andere bezoeker pakte hem bij z’n nek waarna hij werd overgedragen aan de beveiliger en het personeel van de supermarkt. De winkeldief was het hier niet mee eens en uitte bedreigingen naar de omstanders die hem gepakt hadden. De omstanders hebben hiervan aangifte gedaan.

Het personeel wist de verdachte in bedwang te houden totdat de politie met meerdere eenheden arriveerde. De verdachte bood verzet en kreeg van de agenten een spuugzak over zijn hoofd. Hij is overgebracht naar het bureau. De politie heeft ter plaatse getuigen gehoord en doet verder onderzoek.

Update

Omstanders schoten het supermarktpersoneel te hulp.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties