Video: Weert & Corona deel 3

(Video) We leven in een bizarre tijd waarin veranderingen in rap tempo elkaar opvolgen. Om zo snel mogelijk weer naar een normale situatie terug kunnen te keren is het belangrijk om de coronamaatregelen, waarvan het tijdspad onlangs is verlengd, op te blijven volgen.

In deel 3 van ‘Weert en Corona’ vertelt loco-burgemeester Geert Gabriels waarom het belangrijk is om de regels in acht te blijven nemen. Verder roept hij op om ouderen en/of mensen die alleen zijn te helpen.

Stan Heerschap van Jumbo Heerschap vertelt over de maatregelen die zijn getroffen in de supermarkten.

Gertjan Kamps van het SJG legt uit hoe de verdeling van patiënten verloopt en de capaciteit van het Weerter ziekenhuis op orde blijft.

Huisarts Jeroen Renzema licht toe welke veranderingen er hebben plaatsgevonden voor de huisartsenzorg in o.a. het weekend en de nachten.

Tot slot komt de burgemeester van de Belgische buurgemeente Kinrooi, Jo Brouns, aan het woord. Hij licht toe welke beperkingen zijn opgelegd voor het grensverkeer en waarom.

Op zoek naar het telefoonnummer van de huisartsenpost? Ga dan daar: https://www.meditta.nl/huisartsenposten/h-a-p-ml-weert/

Video via Youtube

https://youtu.be/sWnycf-mMYs

Video i.s.m. M-art Media Productions | Voice-over door Ricardo Ras.