Thuis voor de buis PartyQuiz in Weert

Interactief meespelen vanuit jouw eigen woonkamer met het hele gezin. Dat kan op maandag 13 april (2e Paasdag). Dan vindt namelijk de ‘De Thuis voor de buis PartyQuiz editie Weert e.o.’ plaats. Deelname is gratis.

Wat deze Partyquiz onderscheidt van andere quizzen, is dat het “live” wordt uitgezonden, waardoor men ook interactief kan reageren middels een mobiele telefoon of tablet. Dit apparaat wordt namelijk jouw eigen quizcontroller. Hoe dit werkt, wordt allemaal uitgelegd in een brief nadat jij je hebt ingeschreven met je team.

Ook kan men foto’s appen die tijdens de uitzending voorbij komen. Dit levert vaak hilarische beelden op. De Partyquiz is toegankelijk voor het gehele gezin. Hoewel de quiz, voor een groot gedeelte uit algemene vragen bestaat, zijn er uiteraard ook lokale vragen verwerkt in de PartyQuiz.

Inschrijven

Om mee te kunnen doen aan de quiz, schrijft u zich in via de website www.thuisvdbuis.nl/weert. Hier vind je meer informatie en is ook de stream voor de uitzending te vinden. Na jouw inschrijving ontvang je een mail met daarin enkele instructies. Deelname aan deze editie is geheel gratis.

De editie Weert en omgeving, wordt ondersteund door diverse Weerter lokale ondernemers, die op deze manier een steentje bij willen dragen aan een gezellige interactieve, verbindende activiteit voor heel Weert e.o. Mocht je hierin ook iets willen betekenen, dan kun je een mailtje sturen naar [email protected],nl en staan ze je graag te woord.

De hoofdregel

De initiatiefnemers mogen deze activiteit alleen organiseren als de volgende regels door iedereen in acht wordt genomen: neem je verantwoordelijkheid. Dat is de hoofdregel.

Met een team wordt een gezin of clubje van max drie personen bedoeld. Hierop zijn de prijzen ook op gebaseerd. Ze organiseren dit om jullie een leuke avond te bezorgen tijdens crisistijd maar wel volgens de huidige regels van onze overheid! Ga bij elkaar zitten op 1,5 meter afstand van elkaar.

Stel je omgeving en de organisatie hier niet in teleur. Het zou jammer zijn als dit soort evenementen straks ook van de radar verdwijnen door het niet houden aan deze regels. Ze rekenen op het enthousiasme van Weert en hopen iedereen virtueel te mogen begroeten tijdens “De Grote thuis voor de buis” PartyQuiz.

Schrijf je meteen in via www.thuisvdbuis.nl/weert.