Tranen van geluk bij jarige Toos

(Foto’s/video) Toos Verspeek uit Weert vierde maandag haar 80e verjaardag. Een heugelijk moment die dat ze graag had willen vieren in het bijzijn van familie, vrienden en buurtgenoten. Echter vanwege de coronacrisis was dat niet mogelijk.

Maar de crisis zorgt ervoor dat mensen omdenken en ludieke initiatieven organiseren. En dus werd er vandaag een feestje gevierd op de parkeerplaats van Willem Litjenshof, waar de jarige job woont. Familie, vrienden en de buurtbewoners konden zo op gepaste afstand alsnog voor Toos zingen en dansen.

Onder het genot van een stalend zonnetje en de vrolijke muzikale noten van DJ Jac Hendrix werd het alsnog een hele bijzonder leuke verjaardag. En dat zorgde voor tranen van dankbaarheid en geluk bij de ontroerde jarige job.

Video via Youtube

https://youtu.be/KSFUIfRqkLk