Verjaardag vieren op creatieve wijze

(Foto’s/video) Nienke Budding uit Weert zou dit weekend haar 8e verjaardag vieren met haar vriendjes en vriendinnetjes, maar vanwege het coronavirus kon het kinderfeestje helaas niet doorgaan. Maar het coronavirus brengt ook creatieve en mooie ideeën teweeg.

De ouders hadden een creatieve oplossing gevonden om er alsnog een onvergetelijke verjaardag van te maken. Mede dankzij het mooie lenteweer kon Nienke een feestje vieren op de oprit van de woning. Zo konden familie en vrienden haar alsnog, op gepaste afstand, komen feliciteren.

Door middel van een stok met daaraan een handje kon Nienke alsnog iedereen de hand schudden. Kussen met opa en oma zat er voor dit jaar helaas niet in. Maar dat mocht de pret niet drukken. Via de feestelijk aangeklede tafel konden lekkernijen worden getrakteerd en cadeautjes worden gegeven.

Nienke had overigens ook al een mooie tekening gemaakt voor Toke die deze week haar 100e verjaardag vierde, eveneens op een andere manier.

Video via Youtube

https://youtu.be/fIhKru3vTXY