Goud voor witte puntjes Heerschap

Plaats een reactie

De witte puntjes van Bakkerij Heerschap zijn door het Nederlands Bakkerij Centrum bekroond met goud. Hiermee voldoen de witte puntjes aan strenge kwaliteitseisen en onderscheiden ze zich van andere producten. Nadat eerder dit jaar ook de paasstol in de prijzen viel, is er nu wederom goud behaald bij Heerschap!

Bakkers die kwalitatief hoogwaardige producten bakken, komen in aanmerking voor een gouden bekroning. Tijdens de keuring, die wordt uitgevoerd door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen, wordt naar diverse aspecten van het product gekeken.

Om in aanmerking te komen voor een gouden bekroning moet het product aan hoge eisen voldoen. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op drie onderdelen de maximale score haalt en alle andere onderdelen niet lager scoort dan 4, verdient het de titel ‘Bekroond met Goud’.

Bedrijfsleider Bernd Janissen vertelt: “We maken onze zachte puntjes van de allerbeste tarwebloem: de Amerikaanse Patentbloem. Deze bloem geeft een lange malsheid, maar vooral een hele specifieke smaak. Dat ruik je meteen als je de zak openmaakt. De combinatie van deze bijzondere bloem, samen met het lange rijsproces en onze moderne afkoelmethode zorgt voor top kwaliteit broodjes!”

Het proeven waard

De met goud bekroonde witte puntjes zijn zeker het proeven waard. Behalve in de bakkerswinkel in Roggel, zijn de witte puntjes ook verkrijgbaar bij de zes Jumbo Heerschap Winkels in Weert, Nederweert en Heythuysen. Om de bekroning te vieren zijn de gouden witte puntjes vanaf woensdag 29 april zijn in de aanbieding: 2e zak witte puntjes voor de helft van de prijs!

Het Nederlands Bakkerij Centrum

Het Nederlands Bakkerij Centrum is het kennis- en adviescentrum voor de bakkerij. Bij het NBC werken diverse keurmeesters met een lange staat van dienst in de bakkerijsector. De keuringen van het NCBC zijn objectief en onafhankelijk en worden al ruim 100 jaar uitgevoerd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie