Buurtbewoner betrapt inbreker

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Gisteren heeft tussen 14.00 en 15.00 uur een woninginbraak plaatsgevonden op de Alphons Boostenstraat in Weert.

Door een oplettende buurtbewoner werd meteen een melding gemaakt van een verdachte. Uiteindelijk kon hierdoor later deze middag in Eindhoven een verdachte worden aangehouden voor deze inbraak. “Al was je tijdens de inbraak nog zo snel, de politie achterhaald je wel ?.”, aldus de politie via Facebook.

De politie is wel nog op zoek naar mogelijke getuigen die rond dat tijdstip iets verdachts hebben gezien rondom de Alphons Boostenstraat. Heb je meer informatie? Neem dan contact op met de politie Weert via 0900-8844 en vermeld daarbij het registratienummer 2020 065 369.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie