Woord van gemeenteraad Weert

Plaats een reactie

Het effect van het coronavirus op onze samenleving is ongekend. De wereld is veranderd, onze leefruimte is tijdelijk beperkt. We moeten ons opeens anders ten opzichte van elkaar gedragen, afstand houden en contacten vermijden. Dat voelt onnatuurlijk. Gezondheidsrisico’s maken ons angstig. Niemand weet wanneer alles weer een beetje normaal wordt.

De landelijke overheid heeft krachtige maatregelen opgelegd. De gemeenteraadsfracties van Weert zijn ervan overtuigd dat de inwoners van Weert de mentaliteit, kracht, motivatie en saamhorigheid bezitten om hier samen doorheen te komen. Alleen op die manier voorkomen we verdere verspreiding van dit virus. Ze helpen als raadsfracties daar waar ze kunnen.

Medeleven

De fracties in de gemeenteraad van Weert betuigen hierbij hun medeleven met de inwoners van Weert die zijn getroffen door ziekte en hun naasten. Wij willen hier ook onze grote waardering uitspreken voor alle medewerkers in de zorg, hulpverleners en iedereen die zich tijdens deze crisis op welke manier dan ook extra hard inzet voor de Weerter samenleving.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie