Aanhouding na vechtpartij bij station

(Foto’s/video) De politie is zondagmiddag rond 16.45 uur gealarmeerd voor een incident op het Stationsplein in Weert.

Bij het NS-station had een vechtpartij plaatsgevonden. Getuigen meldden dat een van de betrokkenen iemand tegen het hoofd had getrapt toen hij al op grond lag. De politie was snel ter plaatse en kon twee betrokkenen staande houden. Er zou nog een derde persoon bij de vechtpartij betrokken zijn geweest, maar deze is niet meer aangetroffen.

De politie heeft een verdachte, die de kopschop heeft uitgedeeld, aangehouden en voor nader onderzoek naar het politiebureau gebracht. De andere betrokkene mocht nadat hij zijn gegevens had uitgewisseld zijn weg vervolgen. Deze man had lichte verwondingen in het gezicht, maar hoefde daarvoor niet worden behandeld.

Ruzie over een fiets zou volgens een getuige aanleiding zijn geweest voor de vechtpartij.

Video via Youtube

https://youtu.be/Yg5TqHOrcE8

Beelden van aanhouding (met ingestuurde foto).