Bestelbus in brand op Laurenburg

(Foto’s/video) De brandweer en politie zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag iets voor 2.00 uur gealarmeerd voor een autobrand in Weert.

Op de Laurenburg stond een bestelbus in brand. Deze bestelbus, recentelijke geïmporteerd uit Duitsland, stond op een autoambulance / autotransporter. De brand was snel ontdekt door voorbijgangers. In de bestelauto lagen autobanden. Maar goed dat de autobrand op tijd was ontdekt, anders had het vuur veel heviger kunnen worden.

De brandweer kwam met een tankautospuit ter plaatse en had het vuur snel onder controle. Men wist te voorkomen dat de vlammen oversloegen naar de bestelbus die voor aan de autotransporter was gekoppeld. Deze bestelbus raakte overigens wel beschadigd, maar deze schade is te herstellen.

Brandstichting wordt niet uitgesloten. Heb je afgelopen nacht een verdachte situatie waargenomen in de omgeving van de Laurenburg / Willemshof? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Video via Youtube

https://youtu.be/QEvvDQzgFTc

[nggallery id=’9335′]