Einde voor Bob’s Adventure Store

Bob’s Adventure Store gevestigd aan de Maaspoort gaat zijn deuren sluiten. Dat heeft hij vandaag bekend gemaakt aan zijn klanten.

23 jaar langs heeft Bob samen met zijn collega’s met veel plezier en passie de klanten mogen helpen om de buitensport nog mooier te maken. Ze vonden het erg fijn iedereen te mogen adviseren in ieders avontuur. De blije gezichten en mooie verhalen en foto’s waren daarvan het bewijs, zo licht Bob toe in zijn nieuwsbrief. Hij zal de leuke en gezellige bezoeken in de winkel dan ook zeker gaan missen en bedankt iedereen voor deze mooie jaren.

De internet-concurrentie en de impact van de coronacrisis hebben het de winkelier niet bepaald makkelijker en leuker gemaakt. Daarom heeft Bob besloten om de deuren van Bob’s Adventure Store te gaan sluiten.

Je bent nog van harte welkom in de winkel. De buitensportwinkel is gestart met de opheffingsuitverkoop. “Blijf genieten van de mooie buitensportactiviteiten zoals wandelen, fietsen, reizen en kamperen”. Meer informatie: https://www.bobsadventurestore.nl/.

Landelijke bekendheid

Bob’s Adventure Store genoot in 2014 nog landelijke bekendheid. De winkel haalde het landelijke nieuws nadat een naakte man met een forel de winkel was binnen gelopen.