Busje met verdachte inhoud

112 Algemeen Brandweer Weert Weert Plaats een reactie 1 min. leestijd

Update – (Foto’s/video) De politie heeft woensdagochtend een bestelbus op de Eindhovenseweg staande gehouden. Dit gebeurde nadat de politie van Cranendonck het voertuig van de snelweg A2 had gehaald en vervolgens aan een controle onderwierp.

Tijdens de controle trof de politie een verdachte inhoud aan in de bestelbus. De brandweer werd opgeroepen om vast te stellen om welke inhoud het ging. Er werd tijdelijk een rijbaan afgesloten voor het verkeer.

In het busje werden diverse vaten met een chemische vloeistof aangetroffen. Vermoedelijk gaat het om afval afkomstig van een productielocatie voor drugs. De politie onderzoekt de zaak. De bestuurder is aangehouden.

Update

Een woordvoerder van politie Oost-Brabant laat in een reactie weten dat het bestelbusje in de ochtend is opgevallen tijdens een rit van de eenheid Cranendonck. De politie is de bestelbus gevolgd en heeft deze op de Eindhovenseweg in Weert aan de kant gezet voor een controle.

Bij de controle zijn in de laadruimte verschillen vaten met een nog onbekende chemische vloeistof aangetroffen. De bestuurder is aangehouden en de inhoud van het busje zal verder onderzocht worden door het team Landelijk Forensische Opsporing.

Video via Youtube

https://youtu.be/orYp7_osvGg

[nggallery id=’9326′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie