Camper vat vlam bij tankstation A2

112 Algemeen Brandweer Weert Nederweert Reageer 1 min. leestijd

Update 14.04u – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn vrijdag rond 12.50 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand bij tankstation Meiberg aan Nederweert-zijde van de snelweg A2.

Een bestuurder stond zijn camper te tanken toen hij plotseling constateerde dat zijn voertuig in brand stond. De eigenaar bedacht zich geen moment en stopte meteen met het tanken van brandstof. Hij reed vervolgens de camper naar de achterliggende parkeerplaats.

De bestuurder wist op tijd uit te stappen waarna de brand heviger werd. De brandweer kwam met een SIV en tankautospuit ter plaatse om het vuur te doven. De brand was snel onder controle. Desondanks raakte de camper zwaar beschadigd. Ook had één van de twee gasflessen vlam gevat waardoor een kleine ontploffing ontstond.

Het tankstation is tijdelijk afgesloten geweest. Bij het tankstation lagen nog wat brandende resten op de grond. Deze zijn door een andere alerte bestuurder geblust met een brandblusser. Inmiddels is het tankstation weer open.

Video met gasfles die ontploft via Youtube

https://youtu.be/wKBaJvo_AIQ

[nggallery id=’9334′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie