Concert Iron Maiden niet meer in Weert

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen waaronder een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 september. Hierdoor kan het concert van Iron Maiden dat op donderdag 9 juli zou plaatsvinden op Evenemententerrein Weert Noord niet doorgaan. Het zou een van de grote toppers worden tijdens het Bospop-weekend.

Inmiddels is er een nieuwe datum gevonden voor dit concert. Het concert van Iron Maiden “Legacy of the Beast” vindt nu plaats op zaterdag 10 juli 2021. Omdat op deze datum de concertlocatie niet beschikbaar is i.v.m. Bospop, vind de show nu plaats in GelreDome in Arnhem. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie over het concert, zo meldt organisator Mojo.


adbanner