Jeugd Rapiditas traint op hoog niveau

Algemeen Corona Sport Uitgelicht Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s/video) De jeugd van handbalvereniging Rapiditas mag weer trainen en dat deden ze vrijdag meteen op hoog niveau. Ze kregen training van twee Nederlandse tophandballers.

Na de periode van corona en niet mogen sporten, was het tijd om weer in beweging te komen. Wat is er nu leuker dan een handbaltraining te krijgen van wereldkampioene Larissa Nusser en EK-ganger Luc Steins. Beide spelers bij respectievelijk Nederlands dames handbalteam en het Nederlands heren handbalteam.

Handbalvereniging Rapiditas was ontzettend vereerd om deze twee toppers in Weert te mogen begroeten. Larissa en Luc bracht de jeugd t/m 12 jaar een paar kleine kneepjes van het “handbalvak” bij. Dit gebeurde op het terrein van Sportpark St. Theunis.

Video via Youtube

https://youtu.be/PF1ClCcIj6k

[nggallery id=’9266′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie