Geen Global – Tour d’Oospel

Ospel – De coronacrisis houdt ons allemaal in de greep. Evenementen zijn tot 1 september verboden en dat betekent dat Global – Tour d’Oospel dit jaar niet door kan gaan.

Rijen mensen naast elkaar, een groot tentfeest, groepen hardlopers en een peloton vol wielrenners zijn allemaal dingen die nu helaas niet kunnen. Voor 2020 heeft de organisatie dan ook de sponsorwerving stopgezet en worden artiesten en materialen die al besteld waren afgezegd.

Ze gaan er over nadenken of ze nog iets alternatiefs kunnen en vooral mogen organiseren. Mochten ze een goed idee hebben wat in de huidige omstandigheden wel kan, dan maakt de organisatie dat uiteraard tijdig bekend.

De organisatie gaat er vol voor om in 2021 wel weer een mooi evenement in Ospel te organiseren. Uiteraard alleen wanneer dat dan weer mag en op een verantwoorde manier kan. Ze wensen de sponsoren, deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en artiesten allemaal het beste in deze vreemde periode en hopen iedereen in 2021 weer in goede gezondheid terug te zien bij weer een schitterende editie van Global – Tour d’Oospel.