Schuttersfeest St. Sebastianus Laar afgelast

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

De hevige regenval van de afgelopen dagen heeft ervoor gezorgd dat het Schuttersfeest van St. Sebastianus Laar letterlijk in het water is gevallen. Vanmorgen heeft het bestuur van de schutterij in overleg met de voorzitter van schuttersbond EMM besloten het schuttersfeest van aanstaande 26 mei af te lasten.

“Parkeren, marswedstrijden, opening en schieten zijn niet mogelijk zonder natte voeten te krijgen. Andere alternatieven zijn overwogen, maar die zijn er niet – helaas”, aldus de organisatie. “Dit is een uniek besluit, ook binnen de bond EMM.”

Het Wiesenfest met Das Tirol Team op vrijdag 24 mei gaat echter wel door. Om 19.30 uur barst het feest los in de tent op het weiland aan de Rakerstraat 22 op Laar, waar de voorbereidingen al dagenlang in volle gang zijn. Hoewel de afgelasting van het schuttersfeest van aanstaande zondag een flinke domper is voor de schutterij, hoopt de organisatie vrijdagavond alsnog vele bezoekers te mogen ontvangen om samen feest te vieren.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie