Winkels binnenstad bijna allemaal open

Vandaag opende modeketen H&M weer de deuren van winkels in Nederland, zo ook die van de vestiging in Weert. Vorige week opende ook modeketen WE Fashion de deuren en zo kiezen steeds meer grotere ketens om toch weer open te gaan.

Naast de grote ketens zijn ook steeds meer zelfstandige winkeliers in de Weerter binnenstad open. Iedereen heeft in elk geval maatregelen genomen om te voldoen aan de maatregelen van het RIVM. Sommige ketens overigens wel nog aangepaste openingstijden. Maar tijdens een middagje winkelen in de Weerter binnenstad kun je in elk geval slagen voor een moederdagcadeau.

De horecazaken met bar- /zitgelegenheid moeten voorlopig nog dicht blijven. Naar verwachting volgt vanavond daarover meer informatie wanneer het kabinet het verdere verloop van de maatregelen bekend gaat maken. Maar veel horecazaken bieden wel de gelegenheid om gerechten af te halen of om te laten bezorgen. Ook kun je bij veel horecazaken een cadeaubon kopen.

Breng je een bezoekje aan de binnenstad, houd dan afstand van elkaar. Door de aanwijzingen op te volgen in de winkels moet dat helemaal goed komen. Om helemaal goed op de hoogte te zijn is goed om even de website of bijvoorbeeld de Facebookpagina van je favoriete winkel / horecagelegenheid te checken.