Man overvallen in Nederweert

Nederweert – Update 18.25u – (Foto’s/video) In Nederweert heeft zaterdagmiddag een gewapende overval plaatsgevonden.

De overval vond plaats in de Eisenhowerstraat. Er is een Burgernet-bericht verstuurd door de politie. Men is op zoek naar de inzittende van een grijze Volkswagen Passat kenteken ??-SL-72. Men benadrukt om deze inzittende niet zelf benaderen maar 112 te bellen.

De politie doet ter plaatse onderzoek. Getuigen hebben de grijze Passat, met daarin meerdere inzittenden, met piepende banden zien vluchten. Er is niemand gewond geraakt.

Getuigen gezocht

De politie is nog op zoek naar getuigen? Heb je de politie nog niet gesproken en/of heb je (extra) informatie over de overval? Bel dan met de politie Weert via 0900-8844. Wil je liever anoniem blijven? Bel dan met M. via 0800-7000.

Update 16.28u

Een 56-jarige man uit Zwolle is zaterdagmiddag overvallen door drie onbekende mannen. Hij werd bedreigd met een vuurwapen en hem is een geldbedrag afhandig gemaakt.

Update 18.25u

Het slachtoffer had op de Eisenhowerstraat een afspraak gemaakt. Op de betreffende plek werd hij door de drie onbekende mannen mishandeld en werd hem onder bedreiging met een vuurwapen een geldbedrag afhandig gemaakt. De drie belagers gingen er in een grijze VW Passat vandoor richting de Randweg van Nederweert.

De politie is meteen na de diefstal gestart met een onderzoek en heeft een burgernetbericht verstuurd. Op dit moment heeft dat nog niet geleid tot het traceren van de drie mannen.

Lees het Burgernet-bericht

https://www.burgernet.nl/burgernet/3144496

Video via Youtube

https://youtu.be/nyIzIx0oz_w

[nggallery id=’9246′]