Goud voor Keurslager van Brussel

Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring heeft de vakkundige jury de barbecueworst van Keurslager van Brussel uit Weert uitgebreid gekeurd. De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke barbecueworst van hoge kwaliteit is en heeft dat bekroond met de hoogst haalbare score: 100 punten. En dat betekent goud voor de barbecueworst! De jury prees vooral: de smaak , de bite ,de kruiding( nieuwe) en de vleessamenstelling.

De lekkerste smaak

Bij Keurslager van Brussel is de barbecueworst altijd een hardloper als het barbecueseizoen is begonnen, de klanten zijn er gek op! Daarom besteden ze veel aandacht aan het productieproces van de barbecueworsten. Ze werken met de beste grondstoffen en ze weten ook precies wat er in de barbecueworsten gaat. Zo kunnen ze altijd de lekkerste smaak garanderen!

De barbecue kan aan

De voorjaarszon laat zich al geregeld zien. Dus volgens Keurslager van Brussel is het nu écht tijd om de barbecue aan te steken voor een heerlijke barbecueworst. Maar bij slechter weer kunnen deze natuurlijk ook heerlijk in de pan gebakken worden.

Ben je benieuwd naar de winnende barbecueworst van Keurslager van Brussel, dan ben je altijd welkom in de slagerij in Weert om te proeven. En om deze score te vieren, geldt van 20 t/m 30 mei de actie: 4 barbequeworstjes voor €5,99. “Natuurlijk hebben we nog een veel ruimer barbecueassortiment in onze toonbank liggen. Om iedere barbecue tot een succes te maken!” aldus de trotse ondernemer.