Man en kind op fiets aangereden

Leveroy – (Foto’s) Vrijdagmiddag heeft omstreeks 17.05 uur een verkeersongeval plaatsgevonden in Leveroy.

Op de Kerkstraat waren een auto en fietser met elkaar in botsing gekomen. Volgens getuigen werd de fietser, die een kind achterop de fiets had, van achter aangereden. De man en het kind kwamen ten val. Het moet een flinke klap zijn geweest. De fietser belandde meters verderop op straat.

De fietser is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Het kind werd ter plaatse medisch gecontroleerd door het ambulancepersoneel en kreeg een trauma-beertje. Het kind hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

De weg is tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.