‘Politieke situatie is Weert-onwaardig’

Algemeen Politiek Weert 13 reacties 1 min. leestijd

Al maanden zit onze gemeente zonder een burgemeester die boven de partijen staat. Integendeel, in Weert worden persoonlijke belangen tot het hoogste doel verheven.

De PvdA in Weert vindt dit onbegrijpelijk in een tijd waar de wereld om ons heen door Corona wordt geteisterd. Zeker nu moet saamhorigheid en het respecteren van elkaar ons verbinden en kracht geven. Niets van dit alles. De politieke situatie in Weert is Weert-onwaardig. Slecht voor onze inwoners, slecht voor de stad en krenkend voor burgemeester Heijmans, aldus de PvdA.

De burgemeester heeft in de media haarscherp aangegeven dat zijn ziekteverzuim niets van doen heeft met het Berenschotrapport. Zijn verhaal komt nog.

In het belang van onze democratie hecht de PvdA Weert er waarde aan dat op 3 juni in de raadsvergadering een open debat kan plaatsvinden wat recht doet aan alle partijen, niet in de laatste plaats aan de inwoners van Weert die recht hebben op een goede behandeling van dit rapport.

De PvdA (fractie en bestuur) gaan ervan uit dat burgemeester Heijmans op een geschikt moment en passende manier afscheid kan nemen van de inwoners van Weert. Dan ga je met respect en fatsoen met mensen om.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
13 reacties