Muntpassage geeft 500 prijzen weg

De ondernemers van de Muntpassage zijn blij jou weer te mogen verwelkomen en trakteren op gratis producten!

Wil je kans maken op één of meerdere leuke prijzen, kom dan naar winkelcentrum Muntpassage. In het winkelcentrum zijn tal van maatregelen getroffen om onze bezoekers op een veilige en verantwoorde manier te kunnen ontvangen. Van maandag 1 t/m zondag 28 juni organiseert de Munt de Shop, Surf & Win Weken. Bij iedere aankoop in één van de winkels ontvang je een actievoucher, hiermee maak je kans op één van de vele prijzen.

Kans op een gratis worst, kip, koekjes, sokken, T-shirt, thee, snoeptomaatjes, chocolade, fashioncheques, doucheschuim, haarproducten, cadeaubonnen en nog veel meer! Meer dan 500 kansen op één van deze gratis producten, je kan zo vaak meedoen als je wil.

Om deel te nemen aan de actie dien je de unieke wincode op het ontvangen voucher te activeren via de Muntpassage facebookpagina. Als op jouw code een prijs gevallen is, na het activeren, dan ontvang je een e-mail. Met deze e-mail kunt je jouw prijs ophalen in de desbetreffende winkel. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Door deelname aan de actie steun je ook de lokale ondernemers.

Meer informatie: https://www.facebook.com/Muntpassage