Openingsdatum ’t Zusje Weert

Een nieuw restaurant openen midden in de Coronacrisis? Dat is niet iets waar veel horeca zich op dit moment aan durft te wagen. Maar ’t Zusje gaat het doen, en wel in Weert!

Volgens planning hadden er in het pand aan de Oelemarkt al vele kleine gerechtjes geserveerd kunnen worden. Vanwege de plotselinge Coronacrisis werd dit uitgesteld. Vandaag kondigt ’t Zusje vol trots aan dat óók het allernieuwste ’t Zusje Weert, 4 juni a.s. haar deuren opent. “Natuurlijk volgen we de door het RIVM gestelde maatregelen, wat inhoudt dat we voorlopig maar een beperkt aantal gasten mogen ontvangen. Hopende dat ons restaurant snel weer op volle kracht mag gaan draaien. We kijken er naar uit om Weertenaren kennis te laten maken met ’t Zusje”, Aldus mede-eigenaar Roy Huijbers.

Over ’t Zusje

’t Zusje is een bijzonder horecaconcept waar gasten in een gezellige, huiselijke sfeer heerlijk ongedwongen en avondvullend bourgondisch kunnen genieten van kleine gerechtjes die zij de hele avond kunnen bestellen. ’t Zusje kent 28 vestigingen verspreid over het land. Reserveren voor ’t Zusje Weert is vanaf vandaag telefonisch mogelijk via 0900-98753.