Online workshop ‘Mantelzorg in balans’

Algemeen Informatie Weert Reageer 1 min. leestijd

Om goed voor een ander te kunnen zorgen, moet je ook goed voor jezelf zorgen. Veel mantelzorgers zoeken hierin hun weg, helemaal in deze Corona tijd. Hoe houd je de balans tussen er zijn voor de ander en goed voor jezelf zorgen? Hoe lukt het om voor jezelf te kiezen en tijd voor jezelf te maken? Hoe herken je bij jezelf signalen die je zeggen dat het teveel wordt?

Het Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg (AMW-ML) biedt samen met de mantelzorgondersteuners van Punt Welzijn een digitale meeting aan, waarbij we stil staan bij het vinden van balans tussen zorgen en ontspannen.

Samen met andere mantelzorgers bespreken we situaties waar je tegen aanloopt. Het kan fijn zijn om bij elkaar herkenning te vinden en tips te krijgen over hoe je de mantelzorg het slimste aan kunt pakken.

De gratis meeting vindt plaats op dinsdag 12 mei van 20:00 tot 21:00uur. Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen. Na je aanmelding ontvang je meer praktische informatie over hoe je kunt inloggen bij de workshop.

Meer informatie en aanmelden op www.puntwelzijn.nl, door te bellen naar Punt Welzijn 0495-697900 of een email te sturen naar [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie