PIF Isolatie werkt aan duurzamer Weert

Spotlight – PIF isolatie gaat zich inzetten om de inwoners van Weert e.o. bewust te maken van isoleren en verduurzamen. Door je huis goed te isoleren bespaar je op je energierekening en de woning wordt ook nog eens een stuk comfortabeler. Maar door te isoleren draag je ook bij aan een beter milieu; je verbruikt minder energie en zorgt voor minder C0₂ uitstoot. De beste investering voor de toekomst!

In een eerder gepubliceerd artikel gaf de gemeente Weert aan in 2040 energieneutraal te willen zijn en zich vooral wil richten op vermindering van het energieverbruik. PIF isolatie in Weert wil hier aan bijdragen en heeft daarom haar showroom opengesteld voor particulieren. Hier kunnen bewoners terecht voor informatie en advies over het isoleren van het vloer en dak. En vanaf nu is het mogelijk om als particulier bij PIF isolatie producten aan te schaffen. Met tijdelijk 10% introductiekorting op al de producten. Doe er je voordeel mee!

De PIF isolatiedokter; voor al je isolatie vragen!

Je wilt jouw zolder isoleren en wil je de mogelijkheden bespreken? Of weten hoe vloerisolatie werkt? Kom dan op dinsdag of donderdag tussen 13.00-16.00 uur naar het PIF spreekuur. Je kunt -zonder afspraak- met al je vragen over isolatie terecht bij de isolatie specialist in het Service Center aan de Franklinstraat 3 te Weert. Je kan je situatie bespreken, krijgt tips en ontvangt een professioneel, vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

PIF isolatie: veelzijdig en verantwoord

PIF isolatie is een hoogwaardig isolatiemateriaal, gemaakt van 100% recyclebare folie. Door de combinatie van een aantal unieke eigenschappen kun je PIF isolatie overal toepassen. Of je nu het dak-, vloer of gevel wil isoleren, je hoeft niet meer te kiezen. PIF isolatie is gemakkelijk in gebruik, licht, flexibel en het verwerkt erg comfortabel zonder vervelende jeuk.

Duurzaam en made in Weert

Op de productielocatie in Weert heeft duurzaamheid continu de aandacht. Niet alleen in de producten, maar in de totale bedrijfsfilosofie. Ze wekken met zonnepanelen hun eigen energie op en gaan zuinig om met deze energie. Ze minimaliseren de afvalstoffen en deze worden nauwkeurig gescheiden. Daarnaast ondernemen ze op een maatschappelijk verantwoorde manier (MVO). Daarom: PIF isolatie, bewust duurzaam!

Meer informatie: www.pifisolatie.nl